دکتر طاهر؛ آرامش و آسایش امروز ما مدیون زحمات، دلاوری ها، رشادت ها و ازخودگذشتگی ایثارگران 8 سال دفاع مقدس است

به مناسبت سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی، مسئولان دانشگاه، در نشستی صمیمانه، از صبر و ایستادگی احمدیوسف زاده، آزاده دفاع مقدس، تجلیل کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، عصر شنبه 27 مرداد 97، به مناسبت سالروز بازگشت آزادگان سرافراز جنگ تحمیلی به میهن اسلامی، دکتر طاهر؛ رئیس دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین حمزه؛ رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر ساسان؛ مدیرکل ستاد شاهد و ایثارگر و دکتر ابراهیمی؛ مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه، با احمد یوسف زاده؛ مدیرکل امور فرهنگی دانشگاه و آزاده سرافراز دوران دفاع مقدس، دیدار کردند.

دکتر طاهر؛ رئیس دانشگاه شهیدباهنر، با بیان تبریک سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی گفت: آرامش و آسایش امروز ما مدیون زحمات، دلاوری ها، رشادت ها و ازخودگذشتگی  ایثارگران 8 سال دفاع مقدس است و زبان ما برای تشکر و سپاس‌گزاری از آن ها قاصر و ناتوان است.

مدیر کل فرهنگی دانشگاه،  به بیان خاطرات خود از زندان‌های بعثی عراق پرداخت و به روایت‌هایی از سختی‌ها و مشقت‌های متحمل شده در زمان اسارت اشاره کرد.

گفتنی است: در پایان این جلسه، با اهدای لوح تقدیر از حاج احمد یوسف زاده، تجلیل به عمل آمد.